Welkom bij Dekbedovertrek!

 

Wij bieden een assortiment van hoogwaardige kwaliteit producten. We kiezen onze producten zorgvuldig en individueel uit bij onze leverancier om de beste kwaliteit te waarborgen. Ons team bestaande uit 6 medewerkers doet dagelijks hun best om jullie een zo goed mogelijke service te bieden. Ons doel is om onze klanten te voorzien van een goede service en producten van top kwaliteit!

Dekbedovertrek denkt graag met je mee!

Ons verhaal


Het verhaal van Dekbedovertrek.com begint met een passie voor comfort en een missie om stijl naar slaapkamers over de hele wereld te brengen. In de vroege dagen van ons bedrijf, geïnspireerd door de overtuiging dat beddengoed niet alleen praktisch, maar ook een expressie van persoonlijke stijl zou moeten zijn, hebben we besloten om een unieke plek te creëren waar comfort en esthetiek samenkomen.

De oprichters, gedreven door liefde voor kwaliteit en vakmanschap, begonnen met het verkennen van diverse materialen, van het weelderige Egyptisch katoen tot het rustieke linnen en het verfijnde katoensatijn. Dit onderzoek leidde tot het samenstellen van een collectie dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen die niet alleen zorgen voor een zalige nachtrust maar ook een vleugje luxe toevoegen aan de slaapkamer.

Onze missie


Bij Dekbedovertrek.com omarmen we de overtuiging dat een goede nachtrust de basis vormt voor een vervullend leven. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om comfort en stijl toegankelijk te maken voor iedereen, en dit te realiseren door hoogwaardige, diverse en betaalbare beddengoedcollecties aan te bieden.

We geloven in de kracht van een goed dekbedovertrek, een zacht hoeslaken en een perfect bijpassende kussensloop om niet alleen een slaapkamer te transformeren, maar ook de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Ons doel is om klanten niet alleen fysiek, maar ook emotioneel te omhullen in comfort, zodat ze elke nacht kunnen genieten van rustgevende en verkwikkende rust.

Onze gegevens

Indien u een vraag heeft en hierover graag een medewerker wilt spreken, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden!