Welkom bij Dekbedovertrek!

 

Wij bieden een assortiment van hoogwaardige kwaliteit producten. We kiezen onze producten zorgvuldig en individueel uit bij onze leverancier om de beste kwaliteit te waarborgen. Ons team bestaande uit 6 medewerkers doet dagelijks hun best om jullie een zo goed mogelijke service te bieden. Ons doel is om onze klanten te voorzien van een goede service en producten van top kwaliteit!

Dekbedovertrek denkt graag met je mee!

Top kwaliteit producten


Ons team van specialisten kiest de producten uit ons assortiment individueel en zorgvuldig uit. Hierbij wordt er gekeken naar verschillende aspecten waaraan het product dient te voldoen. Denk hierbij aan de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Op deze manier kunnen we onze klanten enkel de beste producten aanbieden!

25 Jaar ervaring


Inmiddels hebben we bij Dekbedovertrek al 25 jaar ervaring in ons vakgebied! Hierdoor kunnen we je voorzien van deskundig advies bij het uitkiezen van een product. Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om je telefonisch en/of per e-mail te woord te staan.

Onze gegevens

Indien u een vraag heeft en hierover graag een medewerker wilt spreken, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden!